17 November 2017

Our Services


Louis Vuitton - Selfridges - London

Client : Louis Vuitton

Project : Bespoke feature steel and glass circular lift shaft enclosure

Value : >£800,000

 
 
 

We have recently completed a significant project for Louis Vuitton at Selfridges, London. Aspinalls designed the connections, detailed, supplied and installed the fabulous looking bespoke feature steel and glass circular lift shaft enclosure complete with surrounding glass floor. To develop the design a 1:1 scale mock up was produced in Aspinalls works and safety testing was undertaken.

 

“It is fair to say this project challenged us from start to finish but we overcame the challenges and we are very proud of the finished job and the relationships we have forged with the rest of the team, we hope that this project will create new opportunities in the future” Simon Aspinall, Director

 

The works were undertaken in a live store environment, the challenging design included two helical steel beams supporting a curved glass infill wall, housing a glass lift car. The overall height is 15 meters and provides public access to three shopping floors.
 
link to Wallpaper Design Awards 2014 - navigate to best of the rest - photo 2

Who are we?


T.P. Aspinall & Sons Limited is a customer focused, innovative, solutions-driven, engineering company which designs, manufactures and installs specialised, be-spoke fabrications, providing both products and services that fully conform to the requirements of our customers and appropriate national and/or international standards.

© 2017  Aspinalls enquiries@aspinall.co.uk
Web Design & Content Management System by fat media